Overslaan en naar de inhoud gaan

'Flakka onwaarschijnlijk bij ramenspringer Stein'

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 21:32

Het incident in Stein waarbij een doorgedraaide man door een aantal ruiten sprong, was hoogstwaarschijnlijk niet het gevolg van flakka-gebruik.

Dat zegt het Trimbos-instituut.

Nacht
Het incident gebeurde vorige week 's nachts in de Peldenstraat. Een gedupeerde ging er vanuit dat de man flakka had gebruikt. Een redelijk nieuwe drug, die dat soort gedrag zou kunnen veroorzaken. Het Trimbos-instituut gaat niet uit van flakka maar wel van andere stimulerende middelen. Flakka is volgens het instituut nog niet tot Nederland doorgedrongen.

Lees ook: Man richt ravage aan en springt door ramen woningen

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen