Overslaan en naar de inhoud gaan

Fiorenza aan de haal met prestigieuze Jo Erens-Priès

Geplaatst opzaterdag 21 september 2019 - 22:45

Zangeres Fiorenza Ruijters heeft zaterdagavond tijdens de Nach van ’t Limburgse Leed de Jo Erens-priès in ontvangst mogen nemen.

De zangeres uit Valkenburg is door het dolle heen. "Wat een eer", schrijft ze op Facebook.

Promotie
De Nacht van 't Limburgse Leed is bedoeld ter promotie van de dialectmuziek en wordt elk jaar gehouden in Venlo. Een aantal jaren werd het evenement ook uitgebreid naar andere Limburgse steden, maar dat was geen lang leven beschoren.

Lees ook: Bestuur LVK zoekt gaatje voor Fiorenza

Fabrizio en Lex Uiting
De organisatie riep vorig jaar specifiek jonge artiesten op om mee te doen. Iets waar de 18-jarige Fiorenza naar geluisterd heeft. Haar liedje 'Drie daag oet de plaat' werd in 2018 dertiende in de LVK-finale. De vasteloavendszangeres volgt de Susterse zanger Harold K. op, die in 2018 won. Haar naam predikt nu tussen vorige winnaars van de prijs: Peter Beeker, Frans Pollux, Fabrizio, Lex Uiting en Marleen Rutten.

De prijs is vernoemd naar de roemruchte dialectzanger Jo Erens en wordt sinds 2000 uitgereikt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen