Supersub Stokkers verkast naar NAC Breda

Aanvaller Finn Stokkers (23) speelt de komende twee seizoenen bij NAC Breda. De spits heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract, met een optie om met één jaar te verlengen.

Cambuur hengelt in Limburgse voetbalvijver naar spelers

Fortuna Sittard-verdediger Calvin Mac-Intosch legt het nieuwe contractaanbod van de club naast zich neer en vervolgt zijn carrière bij SC Cambuur. Daarnaast hebben de Friezen nog twee spelers van Limburgse clubs op de korrel.

Exodus bij Fortuna Sittard: tien spelers uitgezwaaid

Fortuna Sittard sloot woensdagavond het seizoen af met een thuisnederlaag tegen Feyenoord (1-4), maar alle aandacht ging uit naar de afscheidsceremonie na afloop. Liefst tien spelers konden op een dankwoordje van directeur Ivo Pfennings rekenen.

Venezolaanse verdediger verlaat Fortuna Sittard

Het avontuur van Rubén Ramírez (23) bij Fortuna Sittard eindigt na dit seizoen. De club kon het contract van de verdediger uit Venezuela met twee jaar verlengen, maar maakt geen gebruik van die optie.

Acht spelers kunnen gratis vertrekken bij Fortuna Sittard

Fortuna Sittard heeft de contracten van acht spelers officieel opgezegd. Onder hen bevinden zich publieksfavorieten Lars Hutten, Jorrit Smeets en Finn Stokkers.

Slordig Fortuna pakt toch de volle buit tegen Vitesse

Fortuna Sittard heeft in zijn derde wedstrijd binnen een week tijd gewonnen van Vitesse.

Finn Stokkers verlengt contract bij Fortuna

Finn Stokkers zal ook de komende jaren voor Fortuna Sittard uitkomen.

Goudhaantje Stokkers helpt Fortuna aan zege in Emmen

Fortuna Sittard heeft drie punten overgehouden aan de uitwedstrijd bij FC Emmen. De manschappen van Sunday Oliseh troefden FC Emmen af met 2-3, onder meer door twee treffers van goaltjesdief Finn Stokkers.

Goudhaantje Stokkers geeft Fortuna hoop

Met acht punten uit de laatste vier duels kan Fortuna Sittard weer naar boven kijken op de ranglijst. De ploeg heeft die sterke reeks vooral te danken aan aanvaller Finn Stokkers.

Fortuna speelt gelijk op bezoek bij Cambuur

Fortuna Sittard heeft vrijdagavond een punt in de wacht gesleept op bezoek bij SC Cambuur. De verre uitwedstrijd in Leeuwarden werd knap met 1-1 gelijkgespeeld.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV