Supersub Stokkers verkast naar NAC Breda

Aanvaller Finn Stokkers (23) speelt de komende twee seizoenen bij NAC Breda. De spits heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract, met een optie om met één jaar te verlengen.

Cambuur hengelt in Limburgse voetbalvijver naar spelers

Fortuna Sittard-verdediger Calvin Mac-Intosch legt het nieuwe contractaanbod van de club naast zich neer en vervolgt zijn carrière bij SC Cambuur. Daarnaast hebben de Friezen nog twee spelers van Limburgse clubs op de korrel.

Exodus bij Fortuna Sittard: tien spelers uitgezwaaid

Fortuna Sittard sloot woensdagavond het seizoen af met een thuisnederlaag tegen Feyenoord (1-4), maar alle aandacht ging uit naar de afscheidsceremonie na afloop. Liefst tien spelers konden op een dankwoordje van directeur Ivo Pfennings rekenen.

Venezolaanse verdediger verlaat Fortuna Sittard

Het avontuur van Rubén Ramírez (23) bij Fortuna Sittard eindigt na dit seizoen. De club kon het contract van de verdediger uit Venezuela met twee jaar verlengen, maar maakt geen gebruik van die optie.

Acht spelers kunnen gratis vertrekken bij Fortuna Sittard

Fortuna Sittard heeft de contracten van acht spelers officieel opgezegd. Onder hen bevinden zich publieksfavorieten Lars Hutten, Jorrit Smeets en Finn Stokkers.

Slordig Fortuna pakt toch de volle buit tegen Vitesse

Fortuna Sittard heeft in zijn derde wedstrijd binnen een week tijd gewonnen van Vitesse.

Finn Stokkers verlengt contract bij Fortuna

Finn Stokkers zal ook de komende jaren voor Fortuna Sittard uitkomen.

Goudhaantje Stokkers helpt Fortuna aan zege in Emmen

Fortuna Sittard heeft drie punten overgehouden aan de uitwedstrijd bij FC Emmen. De manschappen van Sunday Oliseh troefden FC Emmen af met 2-3, onder meer door twee treffers van goaltjesdief Finn Stokkers.

Goudhaantje Stokkers geeft Fortuna hoop

Met acht punten uit de laatste vier duels kan Fortuna Sittard weer naar boven kijken op de ranglijst. De ploeg heeft die sterke reeks vooral te danken aan aanvaller Finn Stokkers.

Fortuna speelt gelijk op bezoek bij Cambuur

Fortuna Sittard heeft vrijdagavond een punt in de wacht gesleept op bezoek bij SC Cambuur. De verre uitwedstrijd in Leeuwarden werd knap met 1-1 gelijkgespeeld.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts