Overslaan en naar de inhoud gaan

Financiële ondergang dreigt voor LACO Eaters Geleen

Geplaatst opmaandag 17 november 2014 - 21:31

IJshockeyclub LACO Eaters staat het water tot aan de lippen. Dat heeft het bestuur van de Geleense ijshockeyclub maandagavond bekendgemaakt.

De club heeft niet genoeg geld om dit seizoen af te maken, en moet mogelijk nog deze week de handdoek in de ring gooien. De club komt 85.000 euro tekort, en het bestuur noemt het 'een bijna onmogelijke taak om dit enorme gat op te vangen.'

Half gedekt
Dit seizoen begon Eaters met een begroting die maar half was gedekt, omdat er niet genoeg sponsoren waren gevonden om het hele seizoen te kunnen financieren. Het was de bedoeling dat de rest van het geld tijdens het ijshockeyseizoen bij elkaar gesprokkeld zou worden. Dat is niet gelukt.

Bovendien was een deel van de sponsorgelden toegezegd onder voorwaarde dat tijdens het seizoen extra middelen binnen zouden worden gehaald.

Zware klap
De clubleiding hoopt het geld deze week alsnog bij elkaar te krijgen. Mocht dat niet lukken, dan vreest Eaters dat de hele Nederlandse ijshockeywereld een zware klap krijgt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Weekend van de waarheid voor Eaters uit Geleen
Einde van ijshockeyclub Eaters lijkt nabij
Eaters begint seizoen met nederlaag
Eerste zege voor Eaters uit Geleen
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen