Overslaan en naar de inhoud gaan

Financiële ondergang dreigt voor LACO Eaters Geleen

Geplaatst opmaandag 17 november 2014 - 21:31

IJshockeyclub LACO Eaters staat het water tot aan de lippen. Dat heeft het bestuur van de Geleense ijshockeyclub maandagavond bekendgemaakt.

De club heeft niet genoeg geld om dit seizoen af te maken, en moet mogelijk nog deze week de handdoek in de ring gooien. De club komt 85.000 euro tekort, en het bestuur noemt het 'een bijna onmogelijke taak om dit enorme gat op te vangen.'

Half gedekt
Dit seizoen begon Eaters met een begroting die maar half was gedekt, omdat er niet genoeg sponsoren waren gevonden om het hele seizoen te kunnen financieren. Het was de bedoeling dat de rest van het geld tijdens het ijshockeyseizoen bij elkaar gesprokkeld zou worden. Dat is niet gelukt.

Bovendien was een deel van de sponsorgelden toegezegd onder voorwaarde dat tijdens het seizoen extra middelen binnen zouden worden gehaald.

Zware klap
De clubleiding hoopt het geld deze week alsnog bij elkaar te krijgen. Mocht dat niet lukken, dan vreest Eaters dat de hele Nederlandse ijshockeywereld een zware klap krijgt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Weekend van de waarheid voor Eaters uit Geleen
Einde van ijshockeyclub Eaters lijkt nabij
Eaters begint seizoen met nederlaag
Eerste zege voor Eaters uit Geleen
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen