Overslaan en naar de inhoud gaan

Finale Algarve Cup afgelast wegens hevige regenval

Geplaatst opwoensdag 7 maart 2018 - 19:45

De finale van de Algarve Cup is woensdagavond afgelast wegens de erbarmelijke weersomstandigheden.

Het veld in Portugal is niet bespeelbaar wegens de hevige regenval. De veiligheid van de speelsters komt daardoor in het geding. De finale tegen Zweden wordt ook niet ingehaald. De organisatie heeft besloten dat beide landen 'winnaar' zijn van de Algarve Cup.

Eerste finale
Maandagavond plaatsten Lieke Martens en de Leeuwinnen zich voor het eerst voor de finale van het Portugese toernooi. Tegen IJsland speelden zij gelijk en dat was genoeg voor een finaleplek.

Lees ook: Voetbalvrouwen voor het eerst in finale Algarve Cup

WK-kwalificatie
De voetbalsters van bondscoach Sarina Wiegman werken nu toe naar het vervolg van de WK-kwalificaties. Op 6 april is Noord-Ierland de volgende tegenstander.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen