demi schuurs (30 okt 2019)

Demi Schuurs naar dubbelfinale Cincinnati

Demi Schuurs uit Nieuwstadt heeft met haar dubbelpartner Kveta Peschke de finale bereikt van het WTA-toernooi van Cincinnati.

LVK 2019 Finale
4 x 11 jaar LVK: wie won het Leedjes Konkoer het vaakst?

Vrijdagavond is de 44ste finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. 4 x 11 jaar LVK is een goed moment om de balans op te maken.

Dominique Bloodworth-Janssen wil schoonfamilie trots maken

Voetbalster Dominique Bloodworth-Janssen uit Horst wil haar Amerikaanse schoonfamilie trots maken.

Sam Schröder wint French Open

Rolstoeltennisser Sam Schröder uit Geleen heeft zondag de French Open gewonnen.

Lijnders wint Champions League-finale met Liverpool

Trainer Pepijn Lijnders (36) beleefde een zaterdag om nooit meer te vergeten. Hij zag hoe 'zijn' Liverpool de Champions League won, door in Madrid af te rekenen met Tottenham Hotspur: 2-0.

Bongaerts onderuit in Duitse volleybalfinale

In de Duitse volleybalcompetitie is Schwerin, de club van Britt Bongaerts, de finale om de titel begonnen met een nederlaag. Stuttgart won thuis met 3-1.

Bekende gezichten én zeven debutanten in LVK-finale

De finale van liedjesfestijn LVK kent een hoop bekende gezichten. Dertien acts stonden eerder in de eindstrijd. Onder hen ook twee oud-winnaars.

Simson met bus vol supporters naar Oberliga-finale

De worstelaars van Simson weten zich op 15 december bij de finale van het worstelkampioenschap in de Oberliga gesteund door een bus vol supporters.

Demi Schuurs met Mertens in dubbelfinale

Demi Schuurs heeft met haar Belgische tennispartner Elise Mertens de finale bereikt van het dubbelspel op het WTA-toernooi in Birmingham.

Lions plaatst zich voor finale van Final Four

De handballers van OCI-Lions hebben zich geplaatst voor de finale van de Final Four. In Den Bosch won de Sittardse formatie van Initia Hasselt: 34-27.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV