Overslaan en naar de inhoud gaan

Final Four BeNe-league wijkt mogelijk uit naar Limburg

Geplaatst opdinsdag 10 maart 2020 - 17:15

Bevo en Lions zijn bereid het finaleweekend van de Final Four over te nemen nu het besluit genomen is dat als gevolg van de coronacrisis evenementen met meer dan 1.000 toeschouwers in Noord-Brabant geen doorgang vinden.

De Limburgse clubs hebben het Nederlands Handbalverbond laten weten dat zij de organisatie van de Final Four kunnen overnemen van Den Bosch

NHV overlegt met Maaspoort
Het Nederlands Handbalverbond moet nog met de Maaspoort in Den Bosch overleggen of de Final Four op die locatie kan doorgaan. Men onderzoekt of het mogelijk is om niet meer dan 1.000 toeschouwers per wedstrijd toe te laten zodat er toch in Den Bosch gespeeld kan worden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen