Lions Handbal

Final Four BeNe-league wijkt mogelijk uit naar Limburg

Bevo en Lions zijn bereid het finaleweekend van de Final Four over te nemen nu het besluit genomen is dat als gevolg van de coronacrisis evenementen met meer dan 1.000 toeschouwers in Noord-Brabant geen doorgang vinden.

Lions - Neerpelt 7 mrt 2020
Lions en Bevo plaatsen zich voor Final Four Bene-league

Kembit/Lions en Herpertz/Bevo hebben zich geplaatst voor de Final Four van de BeNe-league.

BEVO handbal (28 sep 2019)
Verlies voor Lions en Bevo

In de voorlaatste ronde van de BENE-League hebben de beide Limburgse handbalteams een nederlaag geleden.

BEVO handbal (28 sep 2019)
BEVO wint met ruime cijfers van Houten

De handballers van Herpertz/Bevo zijn volop in de race voor een plek in de Final Four van de BeNe-league.

Handbal stock doelpunt net
Winst voor Bevo, Lions geeft punten weg

De beide Limburgse handbalclubs in de BENE-League zijn de hervatting van die grensoverschrijdende competitie met wisselend resultaat gestart.

Lions mist finale na thriller in Final Four

De handballers van OCI Lions hebben zich in Antwerpen niet kunnen plaatsen voor de eindstrijd van de Final Four in de BeNe-league.

Bevo vergooit kans op plaatsing Final Four

De handballers van Herpertz Bevo hebben zich niet geplaatst voor de Final Four van de BENE-League.

Bevo nog volop in de strijd voor Final Four

De handballers van Herpertz/Bevo zijn nog volop in de strijd voor een plaats in de Final Four in de BeNe-league. In Panningen werd de wedstrijd tegen Sporting Nelo met een 36-26 zege afgesloten.

Lions plaatst zich voor finale van Final Four

De handballers van OCI-Lions hebben zich geplaatst voor de finale van de Final Four. In Den Bosch won de Sittardse formatie van Initia Hasselt: 34-27.

Bevo trekt aan langste eind in belangrijk duel

De handballers van Bevo hebben een belangrijke overwinning behaald op HC Visé. In de Heuf in Panningen won de thuisploeg in een spannende wedstrijd met 33-31.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten