Overslaan en naar de inhoud gaan

Filmstichting in Heerlen richt 'Gouden Gids' op

Geplaatst opdinsdag 18 november 2014 - 17:14

Met een subsidie van 30.000 euro richt filmstichting Cinesud, het in Heerlen gevestigde platform voor audiovisuele media, met euregionale partners een databank in voor filmmakers.

Daarin krijgen alle freelancers, bedrijven en organisaties een plekje die in welke vorm dan ook te maken hebben met film. De databank wordt 1 april officieel gelanceerd.

Gouden Gids
Naast regisseurs, producenten en filmfestivals worden bijvoorbeeld ook hoteliers, cateraars en verhuurbedrijven verzameld. Verder worden zo’n twintig filmische locaties in de Euregio Maas-Rijn gerangschikt en beschreven. Projectmanager Guido Franken van Cinesud spreekt van ‘een Gouden Gids voor filmmakers’.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Euregionale Filmdagen rond Limburgse film in Heerlen
Korte Limburgse kinderfilm in San Diego in wereldpremière
Film Movie
Limburgse filmmakers organiseren reizend filmfestival
Vijf Cinesud-films in première in Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen