Film Festival bioscoop

Filmhuis Lumière trekt meer bezoekers

Filmhuis Lumière in Maastricht spreekt met bijna 160.000 bezoekers van een topjaar in 2019.

Nieuwste film Marijn Poels op Docfest Maastricht

De nieuwe documentaire van Marijn Poels uit Swolgen krijgt een avant-première tijdens documentairefestival Docfest in Maastricht.

Verhuizing legt filmhuis Lumière geen windeieren

Het Maastrichtse filmhuis Lumière heeft afgelopen jaar ruim 142.000 bezoekers getrokken, bijna 40 procent meer dan in eerdere jaren.

Filmmaakster aanwezig bij filmvertoning over vader

Filmmaakster Yan Ting Yuen is maandag bij de vertoning van haar film De keuze van mijn Vader bij Lumière Cinema in Maastricht.

Nieuw onderkomen Lumière genomineerd voor prijs

Het nieuwe onderkomen van filmhuis Lumière in Maastricht maakt kans op een NRP Gulden Feniks, een prijs voor duurzaam hergebruik van de bestaande omgeving.

Nieuw filmhuis Lumière in Maastricht geopend

In Maastricht wordt vrijdag het nieuwe filmhuis Lumière geopend.

Maastricht viert theaterseizoen met autovrij Parcours

Maastricht viert zondagmiddag het nieuwe theaterseizoen voor de 21ste keer met Het Parcours.

Cinema Lumière pas in najaar open vanwege asbest

Cinema Lumière in de Maastrichtse Boogaardenstraat verhuist in het najaar naar het nieuwe onderkomen in de Timmerfabriek bij het Bassin, een half jaar later dan gepland.

Bowie-documentaire in Limburgse bioscopen

Vanwege het overlijden van David Bowie is de documentaire 'David Bowie Is' binnenkort weer in verschillende Limburgse bioscopen te zien.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten