Overslaan en naar de inhoud gaan

Film met Joes Brauers in première op toonaangevend festival

Geplaatst opdinsdag 20 april 2021 - 18:32

De film 'Do Not Hesitate', met daarin een hoofdrol voor acteur Joes Brauers (21) uit Bocholtz, gaat in juni in première op het toonaangevende Tribeca Film Festival in New York.

Brauers speelt in de film een jonge Nederlandse soldaat op vredesmissie in het Midden-Oosten. De regie is in handen van Shariff Korver, bekend van de series Penoza en Zwarte Tulp.

Redden
"Samen met twee medesoldaten komen we met ons voertuig vast te zitten in de middle of nowhere. We zijn aan ons lot overgelaten en moeten ons zelf zien te redden", licht Brauers een tipje van de sluier op.

Zo trots als een pauw
"De film toont hoe soldaten kunnen belanden in een vreemde cultuur, zonder de taal te spreken, met angst voor het onbekende. Heel spannend allemaal. Ik heb hem al gezien en ben supertrots op het eindresultaat en op het feit dat de film op zo'n hoogstaand festival in première gaat. Het is de bedoeling dat ik erbij ben in New York. Als de coronamaatregelen dat tenminste toelaten." De twintigste editie van het internationale filmfestival Tribeca vindt plaats van 9 tot 20 juni. De film 'Do Not Hesitate' is vanaf november in de Nederlandse bioscopen te zien.

Oscars
Eerder speelde Brauers al onder meer in de film 'Oorlogsgeheimen' en recentelijk in 'Quo vadis, Aida?'. Die film, over de oorlog in Srebrenica, is komend weekend één van de kanshebbers op de titel 'Beste Internationale Film' bij de uitreiking van de Academy Awards, oftewel de Oscars. De belangrijkste Amerikaanse filmprijzen worden in de nacht van zondag op maandag uitgereikt in Hollywood. "Ik ben al de hele week ontzettend nerveus", bekent Brauers. "Ik geef on een goeie kans op de Oscar, maar alleen al deze nominatie is een hoogtepunt dat je wellicht maar eenmaal in je leven meemaakt."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen