Overslaan en naar de inhoud gaan

Film met Joes Brauers genomineerd voor Oscar

Geplaatst opdinsdag 5 oktober 2021 - 15:05

De film ‘Do not hesitate’ met daarin acteur Joes Brauers uit Bocholtz is geselecteerd als Nederlandse Oscar-inzending. De film van regisseur Shariff Korver wordt ingezonden in de categorie International Feature Film.

De film werd uit veertien aanmeldingen gekozen door een selectiecommissie, bestaande uit zeventien afgevaardigden van de Nederlandse filmindustrie. Op 21 december maakt de organisatie de shortlist bekend en op 8 februari worden de nominaties in alle categorieën bekendgemaakt. De Oscars worden op 27 maart 2022 voor de 94e keer uitgereikt.

Vredesmissie
‘Do not hesitate’ gaat over drie jonge soldaten op een vredesmissie in het Midden-Oosten. Ze zijn op zichzelf aangewezen als hun militaire voertuig met pech midden in de woestijn vast komt te staan.

De film werd voor het eerst getoond op het Nederlands Filmfestival. Vanaf 11 november is ‘Do not hesitate’ te zien in de Nederlandse bioscopen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen