Overslaan en naar de inhoud gaan

Film met Hadewych Minis geroemd door New York Times

Geplaatst opvrijdag 29 november 2019 - 13:52

De film Toni Erdmann, waarin Hadewych Minis een bijrol speelt, wordt gezien als een van de dertig belangrijkste films van dit decennium.

Dat stelt The New York Times.

Grappen
In de Duitse komedie uit 2017 speelt de Maastrichtse Minis de rol van Tatjana. Het draait in de film om de gescheiden muziekleraar Winfried Conrai. Wat hem typeert is zijn voorliefde voor grappen. En dat wil de man met zijn alter ego Toni Erdmann gebruiken om zijn ongelukkige dochter op een positieve manier te beïnvloeden.

Verschil
In de illustere lijst staan ook films zoals Star Wars: The Force Awakens, The Avengers, Frozen en The Hunger Games: Catching Fire. Volgens de krant zijn de geselecteerde internationale successen onderscheidend in de (entertainment)wereld.

Het is niet voor het eerst dat de 42-jarige Minis het nieuws kreeg dat de film een prijs heeft gewonnen. Toni Erdmann kreeg inmiddels al tientallen beeldjes, onder andere voor beste film, beste scenario en beste acteur.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen