Overslaan en naar de inhoud gaan

Film met Hadewych Minis geroemd door New York Times

Geplaatst opvrijdag 29 november 2019 - 13:52

De film Toni Erdmann, waarin Hadewych Minis een bijrol speelt, wordt gezien als een van de dertig belangrijkste films van dit decennium.

Dat stelt The New York Times.

Grappen
In de Duitse komedie uit 2017 speelt de Maastrichtse Minis de rol van Tatjana. Het draait in de film om de gescheiden muziekleraar Winfried Conrai. Wat hem typeert is zijn voorliefde voor grappen. En dat wil de man met zijn alter ego Toni Erdmann gebruiken om zijn ongelukkige dochter op een positieve manier te beïnvloeden.

Verschil
In de illustere lijst staan ook films zoals Star Wars: The Force Awakens, The Avengers, Frozen en The Hunger Games: Catching Fire. Volgens de krant zijn de geselecteerde internationale successen onderscheidend in de (entertainment)wereld.

Het is niet voor het eerst dat de 42-jarige Minis het nieuws kreeg dat de film een prijs heeft gewonnen. Toni Erdmann kreeg inmiddels al tientallen beeldjes, onder andere voor beste film, beste scenario en beste acteur.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen