stock file ochtendspits

ANWB verwacht vrijdag vakantiefiles op Limburgse snelwegen

De ANWB verwacht dat het vrijdag drukker zal worden op de Limburgse snelwegen als regio Midden-Nederland met vakantie gaat.

verkeer a2 knooppunt het vonderen snelweg vrachtwagen spitsstrook
Nauwelijks files op snelwegen na oproep thuis te werken

Mensen lijken vrijdag gehoor te geven aan de oproep van het kabinet om zoveel mogelijk thuis te werken. Op de snelwegen staan nagenoeg geen files.

Station Weert NS Arriva
'Treinverbinding Weert-Hamont helpt tegen files A2'

De realisatie van een treinverbinding tussen het Belgische Hamont en Weert kan de files op de Nederlandse A2 flink verminderen.

Aanhanger met roze raceauto over de kop op A73

Een auto met aanhanger met daarop een roze raceauto is zaterdagochtend geschaard en over de kop gevlogen op de A73 bij Venlo.

Twee keer zoveel geld kwijt door files A67

De files op de A67 tussen Venlo en Eindhoven hebben vorig jaar een economische schade opgeleverd van 5,2 miljoen euro. Dat is bijna twee keer zoveel dan het jaar ervoor.

Opnieuw harde roep om snelle aanpak 'ongeluksweg' A67

Het CDA in de Tweede Kamer wil dat er snel maatregelen worden genomen om de veiligheid op de A67 te vergroten.

ANWB waarschuwt: Hemelvaartfiles in aantocht

Met een lang weekend voor de boeg waarschuwt de ANWB voor een drukke avondspits komende woensdag.

Drie ongelukken op A73, vertraging loopt flink op

Het is vrijdagmiddag aansluiten op de A73 richting Nijmegen. Doordat er drie ongelukken vlak achter elkaar zijn gebeurd, loopt de vertraging flink op.

Fileprobleem A2: 'Ingrijpen noodzakelijk'

Als er nu niet wordt ingegrepen, wordt het fileprobleem op de A2 tussen Urmond en Beek in de ochtendspits nog veel groter.

1limburg verkeer files
Paasweekend begint donderdag met files

Voor veel Nederlanders begint donderdagmiddag het paasweekend. Dat betekent dat de avondspits drukker zal verlopen dan normaal. De meeste mensen vertrekken direct naar hun vakantiebestemming, verwacht de ANWB.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV