stock file ochtendspits

ANWB verwacht vrijdag vakantiefiles op Limburgse snelwegen

De ANWB verwacht dat het vrijdag drukker zal worden op de Limburgse snelwegen als regio Midden-Nederland met vakantie gaat.

verkeer a2 knooppunt het vonderen snelweg vrachtwagen spitsstrook
Nauwelijks files op snelwegen na oproep thuis te werken

Mensen lijken vrijdag gehoor te geven aan de oproep van het kabinet om zoveel mogelijk thuis te werken. Op de snelwegen staan nagenoeg geen files.

Station Weert NS Arriva
'Treinverbinding Weert-Hamont helpt tegen files A2'

De realisatie van een treinverbinding tussen het Belgische Hamont en Weert kan de files op de Nederlandse A2 flink verminderen.

Aanhanger met roze raceauto over de kop op A73

Een auto met aanhanger met daarop een roze raceauto is zaterdagochtend geschaard en over de kop gevlogen op de A73 bij Venlo.

Twee keer zoveel geld kwijt door files A67

De files op de A67 tussen Venlo en Eindhoven hebben vorig jaar een economische schade opgeleverd van 5,2 miljoen euro. Dat is bijna twee keer zoveel dan het jaar ervoor.

Opnieuw harde roep om snelle aanpak 'ongeluksweg' A67

Het CDA in de Tweede Kamer wil dat er snel maatregelen worden genomen om de veiligheid op de A67 te vergroten.

ANWB waarschuwt: Hemelvaartfiles in aantocht

Met een lang weekend voor de boeg waarschuwt de ANWB voor een drukke avondspits komende woensdag.

Drie ongelukken op A73, vertraging loopt flink op

Het is vrijdagmiddag aansluiten op de A73 richting Nijmegen. Doordat er drie ongelukken vlak achter elkaar zijn gebeurd, loopt de vertraging flink op.

Fileprobleem A2: 'Ingrijpen noodzakelijk'

Als er nu niet wordt ingegrepen, wordt het fileprobleem op de A2 tussen Urmond en Beek in de ochtendspits nog veel groter.

1limburg verkeer files
Paasweekend begint donderdag met files

Voor veel Nederlanders begint donderdagmiddag het paasweekend. Dat betekent dat de avondspits drukker zal verlopen dan normaal. De meeste mensen vertrekken direct naar hun vakantiebestemming, verwacht de ANWB.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten