Overslaan en naar de inhoud gaan

Fileleed op A2 na ongeluk bij Born

Geplaatst opdonderdag 10 november 2016 - 14:45

Op de A2 bij Born is donderdagmiddag een ongeluk gebeurd.

Dat gebeurde rond 14.10 uur in noordelijke richting. Wat er precies is gebeurd, kan de politie niet zeggen. Wel is duidelijk dat er niemand gewond is geraakt.

Lange file
Vanwege het ongeluk moest de weg een tijdje deels worden afgesloten, met een kilometerslange file als gevolg. Er lag een oliespoor op de weg dat moest worden opgeruimd. De weg is inmiddels weer helemaal vrijgegeven.

Sta jij in de file?
Stuur ons een foto via Whatsapp: 0683541920!

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen