Overslaan en naar de inhoud gaan

File: vier auto's tegen elkaar op A73 bij Castenray

Geplaatst opdinsdag 30 januari 2018 - 8:02

Bij een kettingbotsing op de A73 bij Castenray zijn dinsdagmorgen vier auto's beschadigd.

Het ongeluk gebeurde even voor 8:00 uur in zuidelijke richting. Zeker een van de inzittenden zou daarbij gewond zijn geraakt.

Vanwege het ongeluk werd een rijstrook afgesloten. Daardoor ontstond een file van ongeveer zeven kilometer. Rond 8:30 uur was de weg weer vrij.

Kijk voor de actuele situatie op de weg op 1limburg.nl/verkeer

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen