Overslaan en naar de inhoud gaan

File op A2 door kop-staart botsing bij Nederweert

Geplaatst opvrijdag 31 juli 2020 - 13:11

Op de A2 bij Nederweert is vrijdag een bestelbus achter op een auto gebotst. Het ongeval vond plaats in de staart van een file die ontstaan was na een eerder ongeval.

Het ongeval gebeurde rond het middaguur op de snelweg van Maastricht richting Weert.

Ambulance
De inzittenden werden ter plaatse onderzocht door medewerkers van een ambulance. Niemand hoefde voor behandeling mee naar het ziekenhuis, weet de lokale nieuwssite Weert de Gekste.

File
Eerder op de ochtend vond er iets verderop bij Budel een ongeluk plaats. Daarbij raakte de bestuurder van de achterste auto lichtgewond. Vanwege dat ongeluk ontstond er een file op de snelweg richting Eindhoven.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen