Overslaan en naar de inhoud gaan

File op A2 door kop-staart botsing bij Nederweert

Geplaatst opvrijdag 31 juli 2020 - 13:11

Op de A2 bij Nederweert is vrijdag een bestelbus achter op een auto gebotst. Het ongeval vond plaats in de staart van een file die ontstaan was na een eerder ongeval.

Het ongeval gebeurde rond het middaguur op de snelweg van Maastricht richting Weert.

Ambulance
De inzittenden werden ter plaatse onderzocht door medewerkers van een ambulance. Niemand hoefde voor behandeling mee naar het ziekenhuis, weet de lokale nieuwssite Weert de Gekste.

File
Eerder op de ochtend vond er iets verderop bij Budel een ongeluk plaats. Daarbij raakte de bestuurder van de achterste auto lichtgewond. Vanwege dat ongeluk ontstond er een file op de snelweg richting Eindhoven.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen