Overslaan en naar de inhoud gaan

File na aanrijding met letsel bij knooppunt Tiglia

Geplaatst opdinsdag 11 december 2018 - 7:45

Bij een aanrijding bij knooppunt Tiglia op de A73 is dinsdagmorgen niet iedereen er zonder kleerscheuren vanaf gekomen.

Even na 7:00 uur botsten op de plek waar de A73 en A74 samenkomen twee auto's door nog onbekende oorzaak tegen elkaar. Volgens de meldkamer is daarbij sprake van nog onbekend letsel. Ook is niet duidelijk hoeveel inzittenden er gewond zijn geraakt.

File
De aanrijding veroorzaakt ook de nodige vertraging voor het verkeer dat in noordelijke richting rijdt. Eén rijstrook richting Nijmegen is vanwege het ongeluk afgesloten. Daardoor stond er rond 7:30 uur een file van zo'n 5 kilometer.

Kijk voor de actuele situatie op de weg op 1limburg.nl/verkeer

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen