Overslaan en naar de inhoud gaan

Fikse korting op Ferrari-occasion Elsloo

Geplaatst opdinsdag 16 januari 2018 - 20:54

Een auto die al een paar maanden stof staat te verzamelen bij de dealer, gaat vanzelf in prijs omlaag. Zelfs als het om een zeer exclusieve Ferrari gaat.

In Elsloo staat sinds afgelopen zomer een knalgele Ferrari Sergio te koop bij autobedrijf Carlink.

Korting
In augustus was de vraagprijs nog 4,3 miljoen euro, maar dat bedrag wil er blijkbaar niemand voor neertellen. Met de nieuwe prijs van 3,5 miljoen op de voorruit hoopt de autohandelaar alsnog een klant te vinden voor de occasion. Al is het nu natuurlijk niet het seizoen voor een cabriolet.

Lees ook: Te koop voor ruim 4 miljoen: Ferrari, z.g.a.n.

Weinig kilometers
De auto is de eerste van zes Ferrari Sergio's die er bestaan. Het is het eerste exemplaar dat van de band rolde en werd in 2014 verkocht aan een klant in de Verenigde Arabische Emiraten. Volgens Quote werd er toen 3,1 miljoen euro voor betaald. Maar veel rijplezier heeft de eerste eigenaar er niet aan gehad, want de auto staat nu met een schamele 118 kilometer op de teller in Elsloo.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen