Overslaan en naar de inhoud gaan

Fifty Shades Freed zorgt voor drukste ladies night ooit

Geplaatst opdonderdag 8 februari 2018 - 8:02

De nieuwe film Fifty Shades Freed heeft voor topdrukte gezorgd tijdens de speciale ladies night in Vue in Kerkrade. Bijna 3000 vrouwen genoten woensdagavond van het derde deel van de erotische film.

Volgens de bioscoop zelf was dit de drukste ladies night ooit. Door het hele land werden bijna 117.000 kaarten verkocht.

Uitzonderlijke situatie
Woensdagavond was het extreem druk op de parkeerplaatsen rondom de bioscoop en het Parkstad Limburg Stadion. Naast de drukke ladies night kwam Roda thuis tegen Ajax in actie. Om deze uitzonderlijke situatie in goede banen te leiden was er een speciaal verkeers- en parkeerplan door de voetbalclub en de brandweer gemaakt.

Lees ook: Spetterende start levert Roda JC niets op: Ajax wint

Schaars geklede mannen
De bezoekers van de ladies night werden niet alleen getrakteerd op de nieuwe film van de Fifty Shades-trilogie. Ook liepen er schaars geklede mannen om al in de stemming te komen voor de populaire film. Daarnaast kregen ze ook nog een speciale goodiebag

Derde deel
Fifty Shades Freed is het derde deel in de immens populaire filmreeks gebaseerd op de gelijknamige boeken van E.L. James. De film gaat over de sm-relatie tussen een naïeve studente en een rijke zakenman. Hoofrolspelers zijn Jamie Dornan en Dakota Johnson.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen