Overslaan en naar de inhoud gaan

Fifty Shades Freed zorgt voor drukste ladies night ooit

Geplaatst opdonderdag 8 februari 2018 - 8:02

De nieuwe film Fifty Shades Freed heeft voor topdrukte gezorgd tijdens de speciale ladies night in Vue in Kerkrade. Bijna 3000 vrouwen genoten woensdagavond van het derde deel van de erotische film.

Volgens de bioscoop zelf was dit de drukste ladies night ooit. Door het hele land werden bijna 117.000 kaarten verkocht.

Uitzonderlijke situatie
Woensdagavond was het extreem druk op de parkeerplaatsen rondom de bioscoop en het Parkstad Limburg Stadion. Naast de drukke ladies night kwam Roda thuis tegen Ajax in actie. Om deze uitzonderlijke situatie in goede banen te leiden was er een speciaal verkeers- en parkeerplan door de voetbalclub en de brandweer gemaakt.

Lees ook: Spetterende start levert Roda JC niets op: Ajax wint

Schaars geklede mannen
De bezoekers van de ladies night werden niet alleen getrakteerd op de nieuwe film van de Fifty Shades-trilogie. Ook liepen er schaars geklede mannen om al in de stemming te komen voor de populaire film. Daarnaast kregen ze ook nog een speciale goodiebag

Derde deel
Fifty Shades Freed is het derde deel in de immens populaire filmreeks gebaseerd op de gelijknamige boeken van E.L. James. De film gaat over de sm-relatie tussen een naïeve studente en een rijke zakenman. Hoofrolspelers zijn Jamie Dornan en Dakota Johnson.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen