Overslaan en naar de inhoud gaan

FIFA 2017: Jorrit Hendrix niet de beste Limburger

Geplaatst opdonderdag 29 september 2016 - 22:07

Menigeen zal vinden dat Jorrit Hendrix de beste Limburgse voetballer van het moment is, maar daar denken de makers van FIFA 2017 anders over.

Het populaire spel kwam donderdag uit en dus was de grote vraag wie volgens de makers nu eigenlijk de beste Limburgse voetballer is.

Paul Verhaegh
Zoals gezegd gaat die eretitel niet naar onze enige international Jorrit Hendrix. Nee, het is good old Paul Verhaegh die als hoogste wordt ingeschaald. De verdediger uit Kronenberg krijgt een score van 78. Daarmee blijft hij de middenvelder Hendrix (76) en Roda-verdediger Roel Brouwers (74) voor.

Meer Limburgers
Andere Limburgers die aardig scoren zijn PSV-verdediger Joshua Brenet (73), Dirk Marcellis (73) en Utrecht-aanvoerder Willem Janssen (72).

De minste
De slechtste Limburgse voetballer volgens FIFA 2017 is overigens een keeper. Daar waar Port Vale-speler Kjell Knops (62) en ook Tim Blättler net boven de magische grens van 60 blijven, moet doelman Nick Wolters het doen met een score van 59. Hij is daarmee de vijftiende en laatste Limburger in het spel.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

FIFA 19 heeft gesproken: Jorrit Hendrix beste Limburger
Bundesliga: Verhaegh verliest, Brouwers wint
Bundesliga: Stevens remiseert, Verhaegh wint
Opnieuw verliest Huub Stevens met VfB Stuttgart
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen