Overslaan en naar de inhoud gaan

FIFA 2017: Jorrit Hendrix niet de beste Limburger

Geplaatst opdonderdag 29 september 2016 - 22:07

Menigeen zal vinden dat Jorrit Hendrix de beste Limburgse voetballer van het moment is, maar daar denken de makers van FIFA 2017 anders over.

Het populaire spel kwam donderdag uit en dus was de grote vraag wie volgens de makers nu eigenlijk de beste Limburgse voetballer is.

Paul Verhaegh
Zoals gezegd gaat die eretitel niet naar onze enige international Jorrit Hendrix. Nee, het is good old Paul Verhaegh die als hoogste wordt ingeschaald. De verdediger uit Kronenberg krijgt een score van 78. Daarmee blijft hij de middenvelder Hendrix (76) en Roda-verdediger Roel Brouwers (74) voor.

Meer Limburgers
Andere Limburgers die aardig scoren zijn PSV-verdediger Joshua Brenet (73), Dirk Marcellis (73) en Utrecht-aanvoerder Willem Janssen (72).

De minste
De slechtste Limburgse voetballer volgens FIFA 2017 is overigens een keeper. Daar waar Port Vale-speler Kjell Knops (62) en ook Tim Blättler net boven de magische grens van 60 blijven, moet doelman Nick Wolters het doen met een score van 59. Hij is daarmee de vijftiende en laatste Limburger in het spel.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburgs elftal FIFA 20
Dit zijn de beste Limburgse voetballers in FIFA 20
FIFA 19 heeft gesproken: Jorrit Hendrix beste Limburger
Bundesliga: Verhaegh verliest, Brouwers wint
Bundesliga: Stevens remiseert, Verhaegh wint
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen