Overslaan en naar de inhoud gaan

FIFA 2017: Jorrit Hendrix niet de beste Limburger

Geplaatst opdonderdag 29 september 2016 - 22:07

Menigeen zal vinden dat Jorrit Hendrix de beste Limburgse voetballer van het moment is, maar daar denken de makers van FIFA 2017 anders over.

Het populaire spel kwam donderdag uit en dus was de grote vraag wie volgens de makers nu eigenlijk de beste Limburgse voetballer is.

Paul Verhaegh
Zoals gezegd gaat die eretitel niet naar onze enige international Jorrit Hendrix. Nee, het is good old Paul Verhaegh die als hoogste wordt ingeschaald. De verdediger uit Kronenberg krijgt een score van 78. Daarmee blijft hij de middenvelder Hendrix (76) en Roda-verdediger Roel Brouwers (74) voor.

Meer Limburgers
Andere Limburgers die aardig scoren zijn PSV-verdediger Joshua Brenet (73), Dirk Marcellis (73) en Utrecht-aanvoerder Willem Janssen (72).

De minste
De slechtste Limburgse voetballer volgens FIFA 2017 is overigens een keeper. Daar waar Port Vale-speler Kjell Knops (62) en ook Tim Blättler net boven de magische grens van 60 blijven, moet doelman Nick Wolters het doen met een score van 59. Hij is daarmee de vijftiende en laatste Limburger in het spel.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburgs elftal FIFA 20
Dit zijn de beste Limburgse voetballers in FIFA 20
FIFA 19 heeft gesproken: Jorrit Hendrix beste Limburger
Bundesliga: Verhaegh verliest, Brouwers wint
Bundesliga: Stevens remiseert, Verhaegh wint
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen