Overslaan en naar de inhoud gaan

FIFA 2017: Jorrit Hendrix niet de beste Limburger

Geplaatst opdonderdag 29 september 2016 - 22:07

Menigeen zal vinden dat Jorrit Hendrix de beste Limburgse voetballer van het moment is, maar daar denken de makers van FIFA 2017 anders over.

Het populaire spel kwam donderdag uit en dus was de grote vraag wie volgens de makers nu eigenlijk de beste Limburgse voetballer is.

Paul Verhaegh
Zoals gezegd gaat die eretitel niet naar onze enige international Jorrit Hendrix. Nee, het is good old Paul Verhaegh die als hoogste wordt ingeschaald. De verdediger uit Kronenberg krijgt een score van 78. Daarmee blijft hij de middenvelder Hendrix (76) en Roda-verdediger Roel Brouwers (74) voor.

Meer Limburgers
Andere Limburgers die aardig scoren zijn PSV-verdediger Joshua Brenet (73), Dirk Marcellis (73) en Utrecht-aanvoerder Willem Janssen (72).

De minste
De slechtste Limburgse voetballer volgens FIFA 2017 is overigens een keeper. Daar waar Port Vale-speler Kjell Knops (62) en ook Tim Blättler net boven de magische grens van 60 blijven, moet doelman Nick Wolters het doen met een score van 59. Hij is daarmee de vijftiende en laatste Limburger in het spel.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburgs elftal FIFA 20
Dit zijn de beste Limburgse voetballers in FIFA 20
FIFA 19 heeft gesproken: Jorrit Hendrix beste Limburger
Bundesliga: Verhaegh verliest, Brouwers wint
Bundesliga: Stevens remiseert, Verhaegh wint
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen