Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietsvierdaagse Venray loopt leeg door Wandelvierdaagse

Geplaatst opdinsdag 21 juli 2015 - 18:04

De Fietsvierdaagse van Venray heeft dit jaar minder deelnemers dan normaal.

Ruim 2500 deelnemers zijn dinsdagmorgen in Venray opgestapt voor de 31ste Fietsvierdaagse. Vorig jaar waren er dat meer dan 2800.

Volgens de organisatie komt dat door de concurrentie met de Nijmeegse wandelvierdaagse. Het wandel- en het fietsevenememt worden dit jaar tegelijkertijd gehouden. De fietsers kunnen kiezen uit afstanden van 60, 45 en 30 km. De deelnemers fietsen door Noord-Limburg en gedeeltelijk door Brabant.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Video: Regenachtig begin van Fietsvierdaagse
Fietsvierdaagse Venray (dinsdag 23 juli 2019)
Fietsvierdaagse Venray eerder afgetrapt
Nieuwe fietsroutes door scholenfusies Venray
Video: Ome Joop's Tour 27 jul 2017.mp4
Even niet thuis bij Ome Joop
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen