fietsen voor MAA (28 aug 2020)

Fietsen langs voorstanders Maastricht Aachen Airport

Voorstanders van de luchthaven Maastricht Aachen Airport (MAA) hebben vrijdagochtend een fietstocht gemaakt met oud-staatssecretaris Pieter van Geel. Die moet binnenkort een advies uitbrengen aan het Limburgse provinciebestuur over de toekomst van het vliegveld.

foto ambassadeur Pete Hoekstra
Amerikaanse ambassadeur fietst door Limburg

Ambassadeur Pete Hoeksta van de Verenigde Staten in Nederland fietst door Limburg. Hij is bezig met een zevendaagse fietstocht door de twaalf provincies.

VenloFietst scootmobiel fietstocht Venlo (26 okt 2019)
Fonkelnieuw fietsevenement ook voor scootmobielen

Aan een nieuw fietsevenement in Venlo volgend jaar mogen ook scootmobielen deelnemen.

Fietsvierdaagse Venray (dinsdag 23 juli 2019)
Fietsvierdaagse Venray eerder afgetrapt

De Venrayse Fietsvierdaagse is dinsdag vanwege de hitte eerder gestart.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten