Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietsster in Sittard opzettelijk aangereden

Geplaatst opdinsdag 23 juni 2015 - 10:25

Een fietsster is in Sittard opzettelijk aangereden door de bestuurder van een grijze Mercedes.

Het incident gebeurde anderhalve week geleden, maar is nu pas door de politie bekend gemaakt.

Gas en claxon
De fietsster stak de weg over bij de stoplichten aan de Brugstraat. In de rij auto's die stond te wachten, stond de grijze Mercedes vooraan. De bestuurder, een jonge man met een petje, begon met het gas en zijn claxon te spelen.

Botsing
Plotseling reed hij vooruit, en botste tegen het achterwiel van de fiets die door de klap omviel. Terwijl de vrouw opkrabbelde begon de automobilist opnieuw te toeteren, en opnieuw gaf hij een stoot gas. Nu reed hij over tas van de vrouw, die nog op straat lag.
De automobilist reed er daarna vandoor richting de Stadssporthal. De vrouw raakte niet gewond, wel raakte haar fiets flink beschadigd.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Jongen (13) raakt stuk tand kwijt bij aanrijding in Sittard
Scooterrijder (24) overleden na ongeluk in Sittard
Aanrijding auto scooter Sittard (29 februari 2016)
Scooterrijder gewond door aanrijding in Sittard
Botsing Sittard Scootmobiel Auto (12 mei 2016)
Scootmobilist gewond na botsing met auto
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen