Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietsster naar ziekenhuis na aanrijding met auto

Geplaatst opvrijdag 29 maart 2019 - 16:32

Een personenauto is vrijdagmiddag met een fietsster in botsing gekomen in Weert.

Dat gebeurde rond 15:15 uur op de rotonde bij de Maaslandlaan en de Limburglaan.

Ten val
Een automobiliste had de fietsster over het hoofd gezien en botste tegen de naderende fietsster die daardoor viel. Ze raakte hierbij lichtgewond. Voorbijgangers schoten te hulp en alarmeerden de hulpdiensten, meldt Weertdegekste.

Passerende ambulance
Een passerende ambulance was onderweg naar het ziekenhuis en is gestopt om hulp te bieden. Ambulancebroeders van een andere ziekenwagen hebben het slachtoffer daarna onderzocht en voor controle meegenomen naar het ziekenhuis.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen