Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietsster klapt tegen lantaarnpaal na aanrijding Heerlen

Geplaatst opmaandag 20 september 2021 - 14:49

Een fietsster is maandagmiddag in Heerlen gewond geraakt bij een aanrijding, gevolgd door een harde klap tegen een lantaarnpaal.

Het ongeluk op de rotonde van de Akerstraat en de Burgemeester Waszinkstraat gebeurde rond 12:15 uur.

Klap
Het slachtoffer werd eerst geraakt door de auto en ging daardoor onderuit. In die val botste ze vervolgens hard tegen een lantaarnpaal. Volgens een woordvoerder veroorzaakte die laatste klap het grootste letsel. Per ambulance is de fietsster, volgens een getuige een scholiere, naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het onderzoek werd de weg tijdelijk afgesloten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen