Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietsster gewond na botsing met auto in Venray

Geplaatst opdonderdag 10 juni 2021 - 6:40

Een vrouw is donderdagochtend gewond geraakt toen ze met op haar fiets de weg overstak en daarbij door een auto werd aangereden.

Het ongeval gebeurde rond 5:40 uur op de oversteekplaats bij de supermarkten aan de Henri Dunantstraat in Venray.

Ambulance
Het slachtoffer raakte door de botsing gewond. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en ernst van haar verwondingen is op dit moment nog niks bekend.

De automobilist kwam met de schrik vrij.

Laagstaande zon
De automobilist heeft de fietsster waarschijnlijk over het hoofd gezien, mogelijk door de laagstaande zon. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

Ongeval Venray - 10 jun 2021
Foto: Edward-Media
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen