Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietsster gewond na botsing met auto in Venray

Geplaatst opdonderdag 10 juni 2021 - 6:40

Een vrouw is donderdagochtend gewond geraakt toen ze met op haar fiets de weg overstak en daarbij door een auto werd aangereden.

Het ongeval gebeurde rond 5:40 uur op de oversteekplaats bij de supermarkten aan de Henri Dunantstraat in Venray.

Ambulance
Het slachtoffer raakte door de botsing gewond. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en ernst van haar verwondingen is op dit moment nog niks bekend.

De automobilist kwam met de schrik vrij.

Laagstaande zon
De automobilist heeft de fietsster waarschijnlijk over het hoofd gezien, mogelijk door de laagstaande zon. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

Ongeval Venray - 10 jun 2021
Foto: Edward-Media
Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen