Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietsster gewond na botsing met auto

Geplaatst opzaterdag 21 augustus 2021 - 11:57

Een fietsster is zaterdagochtend gewond geraakt nadat ze in botsing kwam met een auto op een kruising bij Nunhem.

De automobilist heeft de fietsster even voor 11:30 uur vermoedelijk over het hoofd gezien.

Ambulance
Op de kruising van de Sint Elisabethsdreef en de Roggelseweg kwamen de twee met elkaar in botsing. Volgens een correspondent ter plaatse raakte het slachtoffer gewond aan haar hoofd. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie hielp bij de afhandeling van het ongeval. Uit een standaard blaastest bleek dat er geen alcohol in het spel was.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen