Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietsster gewond na aanrijding: traumahelikopter geland

Geplaatst opvrijdag 18 december 2020 - 15:49

Een vrouw op een elektrische fiets is vrijdagmiddag in Herkenbosch gewond geraakt na een aanrijding met een bestelbusje.

De vrouw fietste rond 13:45 uur op het fietspad langs de Keulsebaan (N570). Ter hoogte van de Koezoep ging het mis en werd ze aangereden.

Traumahelikopter
Vanwege de ernst van de verwondingen is een traumahelikopter opgeroepen. De vrouw is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Vanwege het ongeluk is de weg afgesloten.

Laagstaande zon
Een correspondent laat weten dat de bestuurder van het bestelbusje de vrouw waarschijnlijk niet zag door de laagstaande zon.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen