Noordervaart Nederweert (19 okt 2020)

Vergeten fietsroute krijgt tweede leven

Ondanks dat het de Fietsroute van het Jaar was in 2009, kent bijna niemand de Fietsallee am Nordkanal meer. Betere bewegwijzering en een reclamecampagne moeten de internationale route van Nederweert naar Neuss meer bekendheid geven.

Fietsend gezien_HD (26 sep 2020)
Snelle fietsroute MaasWaalpad geopend

Vanaf zaterdag kunnen fietsers gebruik maken van het MaasWaalpad. Deze snelle fietsroute verbindt Cuijk met Nijmegen en loopt door Mook en Molenhoek.

wiremedia
Populaire fietsroute in Zuid-Limburg krijgt fietspad

De fietsroute tussen Parkstad en het Heuvelland krijgt een fietspad om bepaalde situaties verkeersveiliger te maken. Daarnaast wordt het gebied aangepast om wateroverlast te vermijden.

Fiets, fietsen
Trambaanfietsroute van de baan: geen draagvlak

Er komt definitief geen trambaanfietsroute tussen Maastricht en Aken.

Maasroute Limburg fietsroute icoonroute (dinsdag 23 juli 2019)
Maasroute eerste icoonroute van Nederland

De Maasroute is de eerste icoonroute van Nederland.

Gemeenten aan zet bij trambaanfietsroute Heuvelland

Het is aan de gemeenteraden van Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals om te beslissen of er een trambaanfietsroute door het Heuvelland komt.

Een van de langste fietsroutes langs Maas geopend

Vanaf donderdag is er een nieuwe fietsroute langs de Maas. Het is een van de langste routes van Europa.

Plannen voor snelfietsroute gepresenteerd

In café Bergrust aan de Vliegveldweg in Ulestraten worden dinsdag 10 mei de eerste plannen voor de snelfietsroute tussen Sittard en Maastricht gepresenteerd.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten