Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietsers vast op veerpont door motorstoring

Geplaatst opvrijdag 7 mei 2021 - 19:12

Twee fietsers en de schipper hebben vrijdag aan het eind van de middag een tijd vastgezeten op het pontje over de Maas bij Grevenbicht.

Vanwege een motorstoring was het vaartuigje genadeloos overgeleverd aan de stroming in de Grensmaas, en dreef het veer af tot het in het ondiepe water vast kwam te zitten.

Droge voeten
De opgeroepen brandweer was druk bezig met voorbereidingen om het scheepje los te trekken, toen de schipper de motor weer aan de praat kreeg. Uiteindelijk lukte het dan ook om het veer weer aan te leggen aan de steiger. Met droge voeten konden de fietsers hun weg vervolgen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen