Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietsers Gennep veiliger door nieuwe tunnel

Geplaatst opvrijdag 13 september 2019 - 11:06

Een nieuwe fietstunnel moet de veiligheid van fietsers in Gennep verbeteren. De tunnelelementen worden vrijdagochtend geplaatst.

Naar verwachting wordt de fietstunnel in november in gebruik genomen.

Zwaar
Een gespecialiseerd bedrijf plaatst vrijdag zeven betonnen buizen van ongeveer 40 ton per stuk. Dat gebeurt met een speciale hijskraan.

Rotonde
Fietsers die nu nog via de rotonde op de drukke Brabantweg de Weverstraat moeten oversteken, kunnen binnenkort gebruikmaken van de tunnel en onder de weg door fietsen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen