Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietser zwaargewond na val op glad wegdek

Geplaatst opzondag 9 augustus 2020 - 21:52

Een fietser die op een E-bike reed is zondagmiddag zwaar ten val gekomen in Epen. Volgens getuigen gleed het slachtoffer uit op het natte wegdek.

Dat meldt de politie.

Hoofdletsel
Het ongeval gebeurde rond 15:00 uur op de Wilhelminastraat. Het slachtoffer raakte ernstig gewond aan het hoofd en moest worden gereanimeerd door omstanders. Een Duitse traumahelikopter en een ambulance zijn opgeroepen om hulp te bieden. De gewonde fietser is uiteindelijk met de ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht.

Zet een helm op
De politie waarschuwt andere fietsers voorzichtig te zijn op de weg en een helm te dragen. 'De eerste regen valt na meer dan een maand droogte', schrijft de politie van Vaals op Facebook. 'Dat betekent dat de wegen plotseling spekglad kunnen worden door druppels olie, minieme rubberdeeltjes en andere (vloei)stoffen die van auto's afvallen, in combinatie met stof.'

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen