Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietser zwaargewond na ongeval in Roermond

Geplaatst opdinsdag 5 juni 2018 - 7:06

Een fietser is maandagavond door twee auto's geschept in Roermond. Hij raakte daarbij zwaargewond.

Het ongeluk gebeurde rond 22:45 uur op de Koninginnelaan.

Traumahelikopter
Er werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De fietser werd zwaargewond per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens een omstander zou de fietser door twee auto's zijn geschept.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is op dit moment niet duidelijk. Ook is het niet bekend hoe het nu met de gewonde fietser gaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen