Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietser raakt zwaargewond bij aanrijding met auto

Geplaatst opdinsdag 7 augustus 2018 - 11:09

Bij een aanrijding met een auto is nabij Meerssen dinsdagochtend een fietser zwaargewond geraakt.

Het ging rond 10:30 uur mis op de Humcoven.

60 kilometer per uur
Wat er precies is gebeurd, is onduidelijk. De aanrijding zou bij een snelheid van 60 kilometer per uur hebben plaatsgevonden. Het frame van de fiets is daarbij flink beschadigd.

Ambulance
De fietser is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Het is niet bekend of de automobilist ongeschonden uit het voertuig is gestapt.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen