Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietser raakt gewond bij oversteken Rijksweg in Mook

Geplaatst opdinsdag 7 juli 2020 - 15:35

Een fietser is dinsdagmiddag rond 14:00 uur gewond geraakt bij een ongeval op de Rijksweg in Mook.

Bij het oversteken van de weg ter hoogte van het tankstation Easy Fill werd hij aangereden door een auto, meldt een correspondent.

Traumahelikopter
Medewerkers van een traumahelikopter verleenden eerste hulp. De fietser had hoofdletsel en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer was aanspreekbaar, aldus een politiewoordvoerster.

De politie sloot de Rijksweg in beide richtingen af voor onderzoek naar het ongeluk. Het verkeer moest rekening houden met vertraging. De Rijksweg ging rond 16:30 uur weer open.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen