Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietser omgekomen na aanrijding met auto in Susteren

Geplaatst opvrijdag 13 november 2020 - 15:16

Een fietser is vrijdagmiddag overleden na een aanrijding met een auto bij Susteren.

Het ging rond 14:00 uur mis. Op de N276 ter hoogte van de afslag Oude Rijksweg Noord naar Susteren wilde de fietser oversteken, maar werd geschept door een passerende auto.

Video: Fer Traugott

Traumahelikopter geland, weg dicht
Na het noodlottig ongeval werden hulpdiensten gebeld en landde ook de traumahelikopter. Reanimatie mocht niet meer baten. Volgens een correspondent gaat het om een vrouw die op een elektrische fiets reed. De weg is nog zeker tot 17:00 uur dicht volgens een politiewoordvoerster.

De bestuurder van de auto is opgevangen door de politie. Die zegt nog niks over de identiteit van het slachtoffer te kunnen mededelen. De politie wil eerst de familie inlichten en laat weten ook nog getuigen te zoeken van het ongeval.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen