Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietser naar ziekenhuis na aanrijding met personenauto

Geplaatst opdinsdag 2 maart 2021 - 13:45

Een fietsster is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat ze op de Keulsebaan in Roermond werd aangereden door een personenauto.

De vrouw wilde vlak voor 13:00 uur de Keulsebaan ter hoogte van de Louis Pasteurstraat oversteken, maar werd daarbij geschept door de auto.

Traumahelikopter
Daarbij raakte de fietsster dusdanig gewond dat een traumahelikopter werd opgeroepen. De trauma-arts heeft de vrouw vervolgens verpleegd, waarna ze met de gewone ambulance naar het ziekenhuis kon worden overgebracht.

Onderzoek
Door het ongeluk was de Keulsebaan in de richting van Herkenbosch tijdelijk gestremd. De politie deed nog onderzoek naar de toedracht van het ongeluk, waardoor het verkeer vanuit Roermond tijdelijk een andere route moest zoeken. Rond 13:20 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen