Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Fietser mishandeld door hardloper, politie zoekt getuigen

Geplaatst opzaterdag 13 januari 2018 - 15:38

In Steyl is een fietser mishandeld door een hardloper.

Dat gebeurde woensdagavond rond 20:45 uur op Valeriaan.

Mishandeling
Een agressieve hardloper had het gemunt op een man op een fiets. Na de mishandeling, ging de hardloper ervandoor. Waarom hij de fietser te lijf ging, is niet bekend.

Groene letters
Van de vechtersbaas ontbreekt elk spoor. De politie is daarom op zoek naar getuigen. Volgens de politie gaat het om een blanke man van ongeveer 1.75 meter groot. Hij droeg een zwarte strakke broek en een zwarte muts. Hij droeg verder een jack met groene letters.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen