Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietser met slok op maakt flinke smak in Weert

Geplaatst opdinsdag 28 september 2021 - 7:10

Een fietser in Weert is maandagavond gewond geraakt nadat hij onderuit was gegaan.

Rond 20:00 uur ging het mis op de Maaseikerweg. De fietser was met zijn hoofd op de stoep terechtgekomen en bloedde hevig, zo schrijft lokale nieuwssite Weertdegekste.

Traumahelikopter
In eerste instantie werd een traumahelikopter opgeroepen om medische hulp te verlenen. Toen bleek dat het slachtoffer bij kennis was kon die rechtsomkeer maken. De man is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens de lokale nieuwssite had de fietser eerder die dag alcohol genuttigd, waardoor zijn reactievermogen niet meer optimaal was.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen