Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietser liever op eigen houtje naar ziekenhuis na ongeval

Geplaatst opmaandag 20 augustus 2018 - 17:26

Een fietser in Weert heeft na een ongeval de ambulancebroeders verteld zelf wel naar het ziekenhuis te komen voor zijn verwondingen.

Het ambulancepersoneel wilde de man na een aanrijding meenemen, maar de fietser stond er volgens Weertdegekste op, om op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis te gaan.

Lichtgewond
De man was rond 16:15 uur op de kruising van de Maaseikerweg en de Dijkerstraat gebotst met een auto. De fietser ging daarbij onderuit en raakte lichtgewond. Het slachtoffer werd ter plekke al gecontroleerd door ambulancepersoneel. De politie kwam ook ter plekke, en hielp met het invullen van de verzekeringspapieren.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen