Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietser krijgt tik van autospiegel: automobilist rijdt door

Geplaatst opmaandag 13 juli 2020 - 16:52

Een fietser is maandagmiddag in Weert gewond geraakt. De fietser werd aangetikt door de spiegel van een voorbijrijdende auto. De automobilist is doorgereden.

Dat meldt WeertdeGekste.

Getuigen
Het ongeval gebeurde op de Onzelievevrouwestraat in Weert. Ter hoogste van de wegversmalling bij de Doctor Schaepmanstraat werd de fietser geraakt door de zijspiegel van een auto. De fietser verloor de balans en kwam ten val. Voorbijgangers zagen het voorval gebeuren en boden eerste hulp. De getuigen hebben de gegevens van de auto aan de politie doorgegeven.

Rapid responder
Een zogeheten Rapid responder van de ambulancedienst kwam ter plaatste om de fietser medische hulp te verlenen. De fietser had enkele verwondingen en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen