Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietser krijgt tik van autospiegel: automobilist rijdt door

Geplaatst opmaandag 13 juli 2020 - 16:52

Een fietser is maandagmiddag in Weert gewond geraakt. De fietser werd aangetikt door de spiegel van een voorbijrijdende auto. De automobilist is doorgereden.

Dat meldt WeertdeGekste.

Getuigen
Het ongeval gebeurde op de Onzelievevrouwestraat in Weert. Ter hoogste van de wegversmalling bij de Doctor Schaepmanstraat werd de fietser geraakt door de zijspiegel van een auto. De fietser verloor de balans en kwam ten val. Voorbijgangers zagen het voorval gebeuren en boden eerste hulp. De getuigen hebben de gegevens van de auto aan de politie doorgegeven.

Rapid responder
Een zogeheten Rapid responder van de ambulancedienst kwam ter plaatste om de fietser medische hulp te verlenen. De fietser had enkele verwondingen en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen