Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietser gewond na botsing met auto

Geplaatst opzaterdag 2 mei 2020 - 10:20

Een fietser is zaterdagochtend in America gewond geraakt bij een botsing met een auto.

Dat gebeurde rond 9:40 uur in de Kabroekstraat.

Klap
Omstanders hoorden een klap en bleven na het ongeval bij het slachtoffer, meldt een correspondent ter plaatse. De fietser is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens Omroep Horst aan de Maas liep de man uit Melderslo onder meer complexe botbreuken aan de benen op en verloor hij enkele tanden.

Ook de toedracht van het ongeval is onbekend. Dit wordt onderzocht door de politie.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen