Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietser ernstig gewond na botsing met tractor

Geplaatst opvrijdag 8 november 2019 - 15:29

Een fietser is vrijdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een botsing met een tractor in America.

Het ongeluk gebeurde iets voor 15:00 uur op de Laagheideweg.

Traumahelikopter
De hulpdiensten zijn massaal opgeroepen. Een traumahelikopter werd opgeroepen, maar het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd.

Video: Track '88

Maaiarm
De politie vermoedt dat de maaiarm van het landbouwvoertuig de fietser raakte, waardoor die op het asfalt terechtkwam en gewond raakte.

Identiteit
De politie weet nog niets over de identiteit van het slachtoffer. De bestuurder van de tractor, een 41-jarige man uit het Noord-Brabantse Maashees, is door de politie aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen