Overslaan en naar de inhoud gaan

Fietser ernstig gewond na aanrijding met auto

Geplaatst opzondag 2 september 2018 - 15:36

Een fietser is ernstig gewond geraakt op de Napoleonsweg in Ittervoort.

Ter hoogte van de kruising Napoleonsweg/Thornerstraat kwam de fietser in botsing met een personenauto. Naast een ambulance werd er ook een traumahelikopter opgeroepen.

Elektrische fiets
Volgens Weertdegekste was de fietser tegen de bijrijdersdeur gefietst. Een correspondent laat weten dat het slachtoffer op een elektrische fiets zat. De gewonde fietser is per ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto: Weertdegekste

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen